Emelt Biosz

Emelt Biosz

0.0 ÉRETTSÉGIVIZSGA-KÖVETELMÉNY

2014. december 20. - emelt

PDF (adobe reader, vagy chrome kell a megnyitáshoz) : Letöltés

Kétféle vizsgafelkészülési módszer van :

- Az első, hogy fogod a követelményrendszert és az alapján átnézed az előzőleg megtanultakat. Előnye a gyors haladás, hátránya, hogy elvárt a háttértudás. Ha alapvető hiányosságok vannak nagyon nehéz lesz kidolgozni amit nem tudsz. A pletykák ellenére a biológia tudománya is fejezetek egymást követő logikájára épül, és ha az alapok hiányosak elképzelhető, hogy nehezen, rosszul, vagy egyáltalán nem érted meg ha a követelményrendszer alapján, hogy mit is kellene ténylegesen tudni.

- A másik, hogy elkezdjük elővenni az erre a célra írt könyveket, amik arra építve, hogy a tudásunk nem tökéletes, azért az elmúlt évek biológia óráira azért nem csak melegedni jártunk be, tisztában vagyunk alapvető fizikai jelenségekkel és ezek szerepével a biológiában

Minden ami a blogon fent lesz a saját jegyzeteim a témában, nem vagyok biosztanár és ezeket a cikkeket nem is fogja soha lektorálni senki. Nem szentírás.

 

 

Amit én ajánlok : (persze minél többet olvasol a témában annál jobb, a vélemény mindig szubjektív)

  • Közép szint : 
  • Emelt szint : 
  • Emellett ajánlott minél többet gyakorolni a feladatokat, ami a megértés mellett a berögződést is segíti. Erre a célra : 

A bejegyzés trackback címe:

https://emeltbiosz.blog.hu/api/trackback/id/tr256999159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása